Skip to main navigation Skip to main content Skip to page footer

Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συμμετοχή του Τμήματος στο 3ο Evia Film Project  2 - 6 Ιουλίου 2024

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ 3ο EVIA FILM PROJECT 2 - 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Συμμετοχή του Τμήματος στο 3ο Evia Film Project 2 - 6 Ιουλίου 2024

Εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπου των μελών Ε.ΔΙ.Π. στη Συνέλευση του Τμήματος Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ Ε.ΔΙ.Π. ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ.

Την Τρίτη 25-06-2024 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπου των μελών Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π.) και του/της αναπληρωτή/τριας του/της στη Συνέλευση του Τμήματος Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΕΚΠΑ με θητεία από 01-09-2024 έως 31-08-2025.

1. Πρακτικό...

Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα 2023-24

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ 2023-24

Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα 2023-24