ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΔΥΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ "ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΑΡΙΜΠΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΣΚΑΡΙΜΠΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

1. Σας ενημερώνουμε για την προκήρυξη Πανελλήνιου Φωτογραφικού Διαγωνισμούαπό την Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας, στα πλαίσια του ΕΤΟΥΣ Γ. ΣΚΑΡΙΜΠΑ.

2. Υπενθυμίζουμε ότι "τρέχει" ήδη Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός πάντα στα πλαίσια του ΕΤΟΥΣ Γ. ΣΚΑΡΙΜΠΑ από το περιοδικό τέχνης Μανδραγόρας.

3. Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί και διαγωνισμός μουσικής και τραγουδοποιίας από το Παράρτημα Εύβοιας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου

4. Για μεμονωμένους ενδιαφερόμενους να γνωρίσουν από κοντά τους "Δρόμους του Γ. Σκαρίμπα" και το "Μουσείο Σκαρίμπα" στη Χαλκίδα (και καθώς δεν είναι δυνατό να κλειστούν ατομικά προγράμματα) σημειώνεται: Μπορούν να αξιοποιήσουν την ευκαιρία σχετικών "ξεναγήσεων" που θα πραγματοποιηθούν για τους μαθητές των Γυμνασίων Αμυνταίου Φλώρινας, Άμφισσας και Κορωπίου, καθώς και του 12ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας, κατά το διάστημα από 22 Απριλίου έως και 26 Απριλίου. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε στη διεύθυνση skarimpafiloi[at]gmail[dot]com