ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ CIVIS ΤΟ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΣ 2024-25

Πρόσκληση για επιλογή εξερχόμενων φοιτητών για σπουδές στο πλαίσιο του CIVIS το ακαδ. έτος 2024-25

Πρόσκληση για επιλογή εξερχόμενων φοιτητών για σπουδές στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ για φοίτηση στα Παν/μια μέλη της συμμαχίας Παν/μίων CIVIS το ακαδ. έτος 2024-25

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές του Τμήματος να υποβάλουν αίτηση (κατεβάστε εδώ  σε pdf ή doc ) για να μεταβούν σε κάποιο από τα συμμετέχοντα Παν/μια (βλ. Πίνακα Συνεργαζομενών Ιδρυμάτων) για ένα ή δύο εξάμηνα του ακαδ. έτους 2024-25, σύμφωνα με την από 20/11/2023 ανακοίνωση του Τμήματος Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σχέσεων του ΕΚΠΑ (βλ. σχετικές πληροφορίες εδώ).

Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν στο email της Γραμματείας  secr[at]dcarts.uoa[dot]gr  από τη Δευτέρα 27/11/2023 έως και την Παρασκευή 8/12/2023.

Συνημμένα με την αίτηση θα υποβληθούν και τα διπλώματα γλωσσομάθειας των ενδιαφερόμενων φοιτητών, επιπέδου Β2 και άνω. Σημειώνεται ότι οι συνεντεύξεις των υποψήφιων φοιτητών από την Επιτροπή Erasmus θα λάβουν χώρα την Πέμπτη 14/12/2023 και ώρα 10.00 π.μ. μέσω zoom. Ο σύνδεσμος θα κοινοποιηθεί στους υποψηφίους εν καιρώ.

Η Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη του Προγράμματος CIVIS,

Επ. Καθηγήτρια Αγγελική Πούλου

Δείτε όλες τις Ανακοινώσεις ERASMUS+/CIVIS

Ακολουθήστε το Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου στα κοινωνικά δίκτυα: facebook  |  Instag