ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΙΟΥ ΩΡΑ 11.30 | ΜΉΝΥΜΑ ΠΡΟΈΔΡΟΥ

Αγαπητοί πρωτοετείς φοιτητές/τριες του τμήματος Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου(ΨηΤεΚ)

Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την επιτυχία σας και να σας καλωσορίσω στο Τμήμα μας. Τα μαθήματά σας ξεκινάνε στις 4 Οκτωβρίου με το Ωρολόγιο πρόγραμμα που είναι αναρτημένο στο site του Τμήματος.

Εκτάκτως, την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 11:30 το πρωί δεν θα κάνετε το αναγραφόμενο μάθημα, καθώς έχουμε οργανώσει μια εκδήλωση  υποδοχής και ξενάγησης σας στο Τμήμα και στους χώρους του. Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα Γ208 (αφού εισέλθετε από την κεντρική είσοδο του Συγκροτήματος Ευρίπου, προχωράτε ολόκληρο τον κεντρικό διάδρομο -όπου είναι και η Γραμματεία μας- στρίβετε δεξιά και ανεβαίνετε τη μεγάλη σκάλα στο δεύτερο όροφο. Στη συνέχεια βρίσκετε το διάδρομο Γ και την αίθουσα Γ208).

Την ίδια ημέρα, το απόγευμα και την επομένη το πρωί στην ίδια αίθουσα (Γ208) θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τους τελειόφοιτους του Τμήματος να παρουσιάζουν την Πτυχιακή τους εργασία με την οποία ολοκληρώνουν τις σπουδές τους.

Παρακαλείσθε να μπαίνετε και να διαβάζετε καθημερινά τις Ανακοινώσεις στο site του Τμήματος για το προγραμματισμό των μαθημάτων, ως να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στο e-class σύστημα του ΕΚΠΑ και να έρχονται οι ανακοινώσεις στο mail σας.

Εκ μέρους της Συνέλευσης του Τμήματος σας που συγκροτείται από όλους τους διδάσκοντες και το λοιπό διοικητικό και τεχνικό προσωπικό, εύχομαι καλή αρχή και κάθε επιτυχία στις σπουδές σας. Θα είμαστε δίπλα σας σε όλη την 4χρόνη πορεία σας με σκοπό την πνευματική και καλλιτεχνική σας ολοκλήρωση, αλλά και τη θεμελίωση της επαγγελματικής σας αποκατάστασης μετά τις σπουδές.

Γιάννης Σκοπετέας

Αν. Καθηγητής Σκηνοθεσίας και Εικονοληψίας