ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΘΕΙΕ ΑΝΔΡΕΑ» ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, «ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ» ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ TΕΧΝΩΝ & KΙΝ/ΓΡΑΦΟΥ

Η Φοιτητική θεατρική ομάδα, «Τα κουρέλια», που λειτουργεί υπό την αιγίδα του τμήματος Ψηφιακών Tεχνών & Kιν/γράφου, ανακοινώνει το ανέβασμα της πρώτης θεατρικής της παράστασης, με τίτλο «Καταραμένε Θείε Ανδρέα» 25-26 Ιουνίου στο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός, Ώρα έναρξης: 21:30.

 

Υπόθεση


Βρισκόμαστε σε ένα αρχοντικό, λίγα χιλιόμετρα έξω από ένα ορεινό χωριουδάκι της Βορείου Ελλάδος. Αυτό το αρχοντικό, ήταν το διαμάντι της περιοχής. Πλέον είναι, γνωστό ως, το σπίτι της Φρίκης. Οι Τέσσερις ανιψιές η Δάφνη, η Χριστίνα, η Δήμητρα και η Ελένη ενημερώνονται για τον επικείμενο θάνατο του θείου τους και το άνοιγμα της πλούσιας διαθήκης του.  Όταν φτάνουν εκεί καταλαβαίνουν ότι δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο η μία την άλλη, αλλά και άλλους πιθανούς κληρονόμους, τον Οικονόμο του αρχοντικού, τον έμπιστο δικηγόρο του Θείου και τον Ανεπαρκή Γιατρό του. Αλλά, τι σημασία έχει; Ο Θείος τελικά συνέρχεται και δεν πεθαίνει. Οι ανιψιές αποκλείονται από τη χιονοθύελλα στο σπίτι για τρεις μέρες, ολομόναχες. Και το ίδιο βράδυ ανακαλύπτουν ότι ο Θείος Ανδρέας, έχει δολοφονηθεί.  Τέσσερις ανιψιές, που αναζητούν διέξοδο από έναν φόνο Τέσσερα πτώματα, που αναζητούν τους φονιάδες τους. Το Καταραμένε, θείε Ανδρέα, είναι μία μαύρη κωμωδία γεμάτη, Σεξ, Αίματα και Κασέτες ήχου. 

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


"Καταραμένε θείε Ανδρέα "

Διάρκεια 100 Λεπτά.

Τοποθεσία: Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός

Ρήγα Παλαμήδου 2, Ψυρρή, Αθήνα

Ημερομηνίες παραστάσεων: 25-26 Ιουνίου

Ώρα έναρξης: 21:30

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Δάφνη: Ισιδώρα Παπαγιάννη Δήμητρα: Ελευθερία Σταμέλου

Ελένη: Ιωάννα Ξανθοπούλου Χριστίνα: Ναυσικά Κοτσαρίνη

Διονύσης: Κίμων Μαρσέλλος Μιλτιάδης: Κωνσταντής Κουρούβανης

Χρήστος: Χάρης Τζαβάρας

Παραγωγός : Γιώργος Γάτος

‘Α Βοηθός Παραγωγής, Κινησιολόγος: Μαντώ Φραγγιά

Διευθύντρια Σκηνής, ‘Β Βοηθός Παραγωγής: Πέννυ Σερέτη

Σκηνογράφος: Μάρκος Μούστος

Ενδυματολογία: Theeve

Φωτισμός-Ήχος: Ηρακλής Μαρινόπουλος

Βιντεοσκοπήσεις: Ορέστης Σάββας, Μαντώ Φραγγιά, Γιώργος Γάτος, Ναυσικά Κοτσαρίνη.

Κείμενο-Σκηνοθεσία: Γιώργος Γάτος.